telefoonnummer 020-6447788
Als u voor 12.00 besteld vandaag nog bezorgd!

Bezorg info

 • Bezorgen binnen Nederland
  Voor 12.00 uur besteld? Vandaag nog bezorgd! Of geef zelf een datum op wanneer u bloemen wilt laten bezorgen.

  Bezorgtijden
  In het algemeen vindt de bezorging plaats tussen 09.00 en 18.00 uur voor particulieren en bij bedrijven tussen 09.00 en 17.00 uur. Eventueel is het ook mogelijk om het te laten bezorgen tussen 09.00 en 12.00 uur (hier zijn wel extra kosten van €1,50 aan verbonden). Als u een specifieke tijd van bezorgen heeft neem dan telefonisch contact met ons op: 020-6447788.

  Wat als de ontvanger niet thuis is?
  Dan worden de bloemen bij één van de buren afgegeven en wordt op het bezorgadres een briefje in de brievenbus gedaan. Lukt het bij de buren ook niet dan wordt er een briefje achter gelaten bij de ontvanger om contact op te nemen met de koerier of bloemist.

  Rouwbloemen
  Bloemstukken voor rouwgelegenheden worden altijd voor de opgegeven tijden geleverd. Het is belangrijk dat de tijden worden aangegeven in de bestelling. Mochten wij om welke redenen dan ook niet aan het verzoek te kunnen voldoen dan wordt er telefonisch contact met u opgenomen.

  Bezorgkosten
  Heel Nederland: €6,50
  (Voor 12.00 uur bezorgen +€1,50)
  Buiten Nederland: €15,00

 • Bezorgen buiten Nederland
  Bloemen bezorgen buiten Nederland

  Via partners in het buitenland is het mogelijk om in vrijwel alle landen van de wereld te bezorgen. Uw opdracht komt terecht bij een lokale bloemist dicht bij het afleveradres.

  Klik hier om bloemen in het buitenland te bezorgen

  Tips en info:
  • Een telefoonnummer van de ontvanger is verplicht. Dit kan dienen om bij problemen of een onjuist adres toch te kunnen leveren. In sommige landen is het gebruikelijk om voor de bezorging eerst te bellen.
  • Geef ons zoveel mogelijk informatie over het bezorgadres. Denk (indien van toepassing) aan bijvoorbeeld een bedrijfsnaam, naam van hotel, kamernummer of andere zaken die van belang kunnen zijn.
  • Bloemen zijn in het buitenland veel duurder dan in Nederland, dus dit kan van invloed zijn op de grote van het boeket.
  • De foto´s zijn een indicatie. Het geeft een idee van hoe wij het boeket zullen omschrijven voor de uitvoerende bloemist. Het boeket kan echter afwijken i.v.m. beschikbaarheid van de bloemen en de verschillen in bloemschikstijlen.


 • Spoedbezorging?
  Neem hiervoor telefonisch contact met ons op: 020-6447788.