telefoonnummer 020-6447788
Als u voor 12.00 besteld vandaag nog bezorgd!

Privacy policy

Uw privacy

Alicebloemen.nl respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer u de Alicebloemen website bezoekt, verzamelen we verschillende gegevens voor verschillende doeleinden. Hieronder wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen, voor welke doelen, hoe wij de gegevens krijgen, wat uw rechten zijn en hoe u deze kunt uitoefenen.

Gegevens Alicebloemen
Hieronder vindt u gegevens die u nodig heeft indien u contact met ons wilt opnemen

Bloemenkiosk Alice
De Cuserstraat t/o nr 93
1081 CN Amsterdam
Tel: 020 - 6447788
Fax: 020 - 6441100
Mail: info@alicebloemen.nl
KvK nr:
BTW nr:

Identiteitsgegevens
Dit zijn gegevens die u invult tijdens het plaatsen van een bestelling:

Achternaam
Tussenvoegsel
Voornaam
Adres
Postcode
Woonplaats

Land
E-mailadres
Telefoonnummer

Aflevergegevens
De bestelgegevens gebruiken we om uw bestelling te verwerken. Uw e-mailadres en telefoonnummer kunnen hierbij handig zijn wanneer er, bijvoorbeeld, iets is met uw bestelling. Het e-mailadres dat u hier invult, wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Uw gegevens worden nooit aan derden doorgegeven tenzij dit nodig is voor de verwerking van uw bestelling voor bijvoorbeeld de bezorging.

Online betalen
De online betaalmogelijkheden zijn beveiligd. De pagina's zijn beschermd met SSL, waardoor uw gegevens versleuteld worden verzonden en het onmogelijk is voor derden om uw (creditcard)gegevens te zien. U kunt de beveiliging checken door op de betalingspagina op uw rechtermuisknop te drukken en te kiezen voor 'Eigenschappen'. U krijgt nu een venster met de verbindingsgegevens. Bij 'Verbinding' staat vermeld dat het om een SSL-verbinding gaat.

Alicebloemen verstrekt uw gegevens niet aan derden, behoudens voor zover wet en regelgeving ons hiertoe verplichten. De gegevens worden uitsluitend voor de in deze privacy policy omschreven doelen gebruikt.

Verwijderen van uw gegevens
U heeft het recht, door middel van een tot de afdeling E-commerce gericht verzoek, om uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. U kunt dit verzoek doen als de gegevens feitelijk onjuist zijn, voor de doeleinden van de verwerking onvolledig of niet ter zake dienend zijn dan wel in strijd met de wet worden verwerkt.

Tot slot
Mocht u na het lezen van deze privacy policy toch nog vragen hebben over de bescherming van uw privacy tijdens uw bezoeken op onze websites, neem dan gerust schriftelijk, telefonisch of per e-mail (info@alicebloemen.nl) contact op met ons.

Alicebloemen kan tussentijds deze privacy policy aanpassen wanneer er zich ontwikkelingen voordoen op het gebied van bijvoorbeeld technologie, wetgeving, verwerkingen of verstrekkingen. Wijzigingen zullen bekend worden gemaakt via deze pagina.